Črnuče

OBSEG DELA: Načrti za adaptacijo in notranjo opremo, inženiring, gradbeni in arhitekturni nadzor

Lastnica se je odločila za kompletno prenovo stanovanja, ki je bilo že zelo dotrajano in pa precej temačno. Prva odločitev je bila, da se prostor med kuhinjo in dnevno sobo bolj odpre, tako da se kuhinja tako rekoč nadaljuje v dnevni prostor tudi s tipom pohištva, ki prehaja iz strogo kuhinjskih elementov na eni steni v dnevni tip opreme. Ker je stanovanje zelo majhno smo se v kuhinji odločili za racionanejšo varianto izrabe prostora z omarami, ki segajo do stropa. Z izborom barvne kombinacije bele s svetlo bež, obdelave mat in svetleče z malenkostjo lesa smo dosegli, da stanovanje daje občutek odprtosti in da je precej večje, kot dejansko je. Za več svetlobe smo okno in balkonska vrata nadomestili z panoramsko steno preko celotne stene dnevne sobe z ložo. Celoten izgled stanovanja je res fantastičen odprt, svetel in prijeten. 

 

Pred prenovo

Pred prenovo