Prestižne stanovanjske enote v dveh dvostanovanjskih hišah MIVKA

V neposredni bližini centra Ljubljane, z vso potrebno infrastrukturo urbanega središča, zasebnostjo, bližino rekreacijskih površin, kot tudi uvoza na avtocesto, bodo pričeli z gradnjo 4 prestižnih stanovanjskih enot v dveh dvostanovanjskih hišah, v slepi ulici v mirnem delu Ceste na Loko.


Enoti MIVKA sta zgrajeni po konceptu energetske učinkovitosti, z uporabljenimi visokokakovostnimi naravnimi materiali.

TEHNIČNE LASTNOSTI: Montažna objekta, zgrajena iz masivnih lesenih CLT plošč ter križno lepljene lesene plošče (CLT - cross laminated timber) so eden najsodobnejših polizdelkov za gradbeništvo. Prednosti lesene masivne hiše, zgrajene iz CLT plošč so v hitri in kvalitetni gradnji, omogočajo izvedbo konstrukcijsko in arhitekturno zahtevno izvedbo objektov, ni deformacij zaradi vlage, omogočajo veliko trdnost in togost, visoka stopnja požarne in potresne varnosti, konstrukcija je lahka in kompaktna, energijsko visoko učinkovit material zagotavlja nizke stroške ogrevanja in hlajenja. Toplovodno ogrevanje objekta bo izvedeno preko etažnih kondenzacijskih plinskih kotlov. Ogrevanje je talno (predviden je tudi sistem hlajenja).

ZASNOVA: Dva samostojna objekta bosta vsebovala skupaj štiri duplex stanovanja z razkošno bivalno površino cca. 160m2. Poleg tega bo imelo vsako stanovanje po 2 terasi, v skupni površini cca. 50m2. Pritlični enoti bosta imeli tudi lastniško zelenico.

Vsaka enota ima velik dnevno bivalni del (58-60m2), glavno spalnico s kopalnico, 2 ali 3 dodatne spalnice s svojo kopalnico, delovni prostor, toaletne prostore za dnevno uporabo in goste, uitily in shrambo. Vsi prostori bodo zelo svetli in zračni.

Vsaka enota ima svojo ločeno kolesarnico v pritličju objekta.

Stanovanjem pripadajo lastniška parkirna mesta pred objektom.
 

Predviden pričetek gradnje: poletje 2021
Predviden zaključek gradnje: do konca leta 2022


Gradbeno dovoljenje je v fazi pridobivanja. Nakup stanovanj bo možen po pridobitvi pravnomočnega gradbenega dovoljenja in po sprejetju notarsko overjenih splošnih pogojev prodaje. Ponudba je informativne narave, lahko pa oddate nezavezujočo rezervacijo.

 

Če potrebujete več informacij o projektu, posameznih stanovanjskih enotah, tlorisih ali naši preostali ponudbi, smo vam na voljo na telefonski številki +386 (0) 41 750 555 in na elektronskem naslovu natasa.bercan@arhidea.si. Z veseljem vam bomo odgovorili na vprašanja.  

 

Prenosi