Stara Ljubljana Center

stanovanje dupleks

367.000,00 €


Opis oglasa

Penthouse , ki si ga človek, ki mu je bivanje v starem mestnem jedru izziv in način bivanja lahko samo želi. Stanovanje ima  prekrasen odprt razgled na grajski hrib, deloma tudi na grad. Je zelo svetlo in razgibano. Spodnji del dupleksa v izmeri 49,40 m2 se nahaja v petem nadstropju, v katerem sta predvideni dve kopalnici, ena z wc jem, umivalnikom in tušem, druga z banjo in umivalnikom, poleg nje je utility. V tem nadstropju so lahko 3 spalnice ali pa dve z odprtim osrednjim prostorom. Iz vhodnega dela je po stopnicah dostop v dnevni del oziroma šesto nadstropje. Zgornej, to je šesto nadstropje v izmeri 41,50 m2 je odprto in obsega kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo. Tu je tudi prekrasna terasa s še lepšim razgledom v izmeri 7,9 m2, zelo odprta in tudi intimna hkrati. V pritličju je skupna kolesarnica in pa lastniška shramba v velikosti 1,5 m2.

Lokacija je izjemno dobra, centralna z vso potrebno infrastrukturo blizu stanovanja. Do stanovanja je pripeljan domofon, optiko, plin. Parkiranje je možno z parkirno dovolilnico  v peš coni. Blizu je možno najeti parkirno mesto v javni parkirni garaži.

Stanovanje je praktično novogradnja, saj sta streha in zgornji etaži narejeni kompletno na novo. Celotna hiša je na novo sanirana, tako protipotresno, kot tudi inštalacijsko. V stavbi je izvedeno dvigalo do 5. nadstropja, popolnoma novo.

 


Lastnosti oglasa

Osnovni podatki

transakcija: prodaja
sifra: PENTHOUSE
vrsta objekta: stanovanje
tip: dupleks
regija: Ljubljana
lokacija: Stara Ljubljana
podrocje podrobno: Center
leto izgradnje: 1700
leto prenove: 2020
nadstropje: 5.
velikost: 100,30 m²

Kontaktirajte nas

ARHIDEA podjetje za projektiranje, proizvodnjo in trgovino d.o.o.

ARHIDEA podjetje za projektiranje, proizvodnjo in trgovino d.o.o.