Zelena jama Moste Polje

stanovanje trisobno

321.106,00 €


Opis oglasa

Prečudovit razgled in prostorna terasa. Eno najlepših stanovanj v kompleksu Zelena Šmartinka.  Stanovanje leži v šestem nadstropju, kjer je izjemno lep razgled na visokogorje in Šmarno goro in obsega: predprostor 8,79 m2, kopalnico 4,05 m2, wc 1,63 m2, kuhinjo (7,07 m2) z dnevnim prostorom (23,89 m2) 31,59 m2, spalnico 1 9,52 m2, spalnico 2 17,39 in tereso 19,78 m2.

Stanovanje je veliko 92,11 m2 in shramba v kleti 3,50 m2. Notranja površina stanovanja je 72,34 m2. Stanovanju pripadata 2 parkirni mesti v garaži.

ARHIDEA d.o.o. vam, z dolgoletnimi izkušjami pri adaptacijah in notranji opremi, ob vaši odločitvi za nakup stanovanja nudi brezplačne nasvete in potrebno podporo arhitekta.

Predvidoma bo stanovanje vseljivo jeseni leta 2021. V celotnem objektu so na voljo stanovanja različnih kvadratur, od 47 m2 pa do 222 m2, prav tako tudi različni poslovni prostori. Za vse informacije smo vam z veseljem na voljo.

Tehnične karakteristike:

Notranja oprema: Stanovanje je opremljeno z varnostnimi vhodnimi vrati. Notranja vrata so enokrilna, lesena, barvana. Okna v stanovanjih so PVC, zastekljena s termopanskim steklom in senčili. V vseh bivalnih prostorih je položen parket in talno gretje. V ložah, balkonih in terasah so tla keramična. Konstrukcija in predlene stene: Objekt je konstrukcijsko zasnovan v armiranem betonu. Predelne stene so večinoma suhomontažne, sanitarnem delu nameščene vodoodporne plošče, nosilne iz AB. Fasada in streha: Oboje zvedeno po najnovejših standardih. Toplotna izolacija fasade  je večji del izvedena z  kameno volno, finalni sloj pa glazirana opeka ali kontaktna fasada. Ograje so steklene, kombinirane s kovinsko podkonstrukcijo. Streha je ravna, nepohodna. Sanitarni prostori: Stene sanitarnih prostorov so delno obložene s keramiko, delno barvane s pralno barvo. Tla sanitarnih prostorov so obložena s keramiko. Skupni prostori: Vhodna vrata objektov, notranja vrata hodnikov in stopnišč so izvedena iz kovinskih okvirjev. Stopniščna ograja je kovinska. Finalne tlaki skupnih prostorov so izvedeni s keramiko. Stene so slikopleskarsko obdelane. Ogrevanje: talno ogrevanje. Hlajenje: Stanovanja imajo že vgrajeno klima napravo, drugje je možnost vgradnje split sistema.

Cena vključuje parkirno mesto in ddv, prav tako kupec NE plača provizije agenciji.

 


Lastnosti oglasa

Osnovni podatki

transakcija: prodaja
sifra: Prečudovit razgled in terasa
vrsta objekta: stanovanje
tip: trisobno
regija: Ljubljana
lokacija: Zelena jama
podrocje podrobno: Moste Polje
leto izgradnje: 2021
nadstropje: 6.
velikost: 95,61 m²

Kontaktirajte nas

ARHIDEA podjetje za projektiranje, proizvodnjo in trgovino d.o.o.

ARHIDEA podjetje za projektiranje, proizvodnjo in trgovino d.o.o.