Zelena jama Moste Polje

stanovanje trisobno

281.174,00 €


Opis oglasa

 Eden najlepših razgledov v kompleksu Zelena Šmartinka.  Stanovanje leži v sedmem nadstropju, kjer je izjemno lep razgled na visokogorje in Šmarno goro in obsega: predprostor 8,79 m2, kopalnico 4,04 m2, wc 1,63 m2, kuhinjo 7,07 m2, dnevni prostor 23,89 m2, spalnica 1 9,51 m2, spalnica 2 17,39 in balkon 2,43 m2. Stanovanje je zelo racionalno razporejeno, bivalni prostori na Šmartinko s prečudovitim razgledom, orientacija SZ in spalni na notranji del kompleksa, orientacija JV.

Površina stanovanja je 74,75 m2, od tega balkon 2,43 m2 in shramba v kleti 3,50 m2. Stanovanju pripadata 2 parkirni mesti v garaži.

ARHIDEA d.o.o. vam, z dolgoletnimi izkušjami pri adaptacijah in notranji opremi, ob vaši odločitvi za nakup stanovanja nudi brezplačne nasvete in potrebno podporo arhitekta.

Predvidoma bo stanovanje vseljivo jeseni leta 2021. V celotnem objektu so na voljo stanovanja različnih kvadratur, od 47 m2 pa do 222 m2, prav tako tudi različni poslovni prostori. Za vse informacije smo vam z veseljem na voljo.

Tehnične karakteristike:

Notranja oprema: Stanovanje je opremljeno z varnostnimi vhodnimi vrati. Notranja vrata so enokrilna, lesena, barvana. Okna v stanovanjih so PVC, zastekljena s termopanskim steklom in senčili. V vseh bivalnih prostorih je položen parket in talno gretje. V ložah, balkonih in terasah so tla keramična. Konstrukcija in predlene stene: Objekt je konstrukcijsko zasnovan v armiranem betonu. Predelne stene so večinoma suhomontažne, sanitarnem delu nameščene vodoodporne plošče, nosilne iz AB. Fasada in streha: Oboje zvedeno po najnovejših standardih. Toplotna izolacija fasade  je večji del izvedena z  kameno volno, finalni sloj pa glazirana opeka ali kontaktna fasada. Ograje so steklene, kombinirane s kovinsko podkonstrukcijo. Streha je ravna, nepohodna. Sanitarni prostori: Stene sanitarnih prostorov so delno obložene s keramiko, delno barvane s pralno barvo. Tla sanitarnih prostorov so obložena s keramiko. Skupni prostori: Vhodna vrata objektov, notranja vrata hodnikov in stopnišč so izvedena iz kovinskih okvirjev. Stopniščna ograja je kovinska. Finalne tlaki skupnih prostorov so izvedeni s keramiko. Stene so slikopleskarsko obdelane. Ogrevanje: talno ogrevanje. Hlajenje: Stanovanja imajo že vgrajeno klima napravo, drugje je možnost vgradnje split sistema.

Cena vključuje parkirna mesta in ddv, prav tako kupec NE plača provizije agenciji.


Lastnosti oglasa

Osnovni podatki

transakcija: prodaja
sifra: STANOVANJE Z RAZGLEDOM
vrsta objekta: stanovanje
tip: trisobno
regija: Ljubljana
lokacija: Zelena jama
podrocje podrobno: Moste Polje
leto izgradnje: 2021
nadstropje: 7.
velikost: 78,25 m²

Kontaktirajte nas

ARHIDEA podjetje za projektiranje, proizvodnjo in trgovino d.o.o.

ARHIDEA podjetje za projektiranje, proizvodnjo in trgovino d.o.o.