Moste Moste Polje

stanovanje šestsobno

568.724,00 €


Opis oglasa

Prečudovit razgled, dve prostorni terasi in balkon v spalnici.  Stanovanje je obrnjeno na dve strani, dnevni del in master spalnica na SZ, ostale spalnice na JV. Ena terasa je obrnjena na prečudovito gorovje in Alpe, prav tako tudi balkon v spalnici, druga terasa pa je locirana na notranjo stran objekta na JV stran. Eno lepših stanovanj , dupleks v kompleksu Zelena Šmartinka.  Stanovanje leži v šestem in sedmem nadstropju, kjer je izjemno lep razgled na visokogorje in Šmarno goro in v 6. nadstropju obsega predprostor 8,20 m2, stopnišče 3,29 m2, wc 1,89 m2,  kuhinjo 8,29 m2 z dnevnim prostorom 23,81m2,   spalnico 1 z 10,29 m2, kabinetom z 9,50 in tereso ob spalnici z 7,30 m2 in teraso vzdolž kuhinje z dnevnim prostorom 18,75 m2 m2, zgornji del duplexa v 7. nadstropju obsega stopnišče z 3,29 m2, hodnik 8,20 m2, kopalnico 6,41 m2, spalnico 2 z 9,96 m2, spalnico 3 z 9,79 m2 in master spalnico z 23,44 m2 z balkonom 2,43 s fantastčnim razgledom in kopalnico 2 7,20 m2 in utiliti 2,92 m2.

Stanovanje je veliko 168,46  m2 in shramba v kleti 3,50 m2.  Stanovanju pripadata 2 parkirni mesti v garaži.

ARHIDEA d.o.o. vam, z dolgoletnimi izkušjami pri adaptacijah in notranji opremi, ob vaši odločitvi za nakup stanovanja nudi brezplačne nasvete in potrebno podporo arhitekta.

Predvidoma bo stanovanje vseljivo jeseni leta 2021. V celotnem objektu so na voljo stanovanja različnih kvadratur, od 47 m2 pa do 222 m2, prav tako tudi različni poslovni prostori. Za vse informacije smo vam z veseljem na voljo.

Tehnične karakteristike:

Notranja oprema: Stanovanje je opremljeno z varnostnimi vhodnimi vrati. Notranja vrata so enokrilna, lesena, barvana. Okna v stanovanjih so PVC, zastekljena s termopanskim steklom in senčili. V vseh bivalnih prostorih je položen parket in talno gretje. V ložah, balkonih in terasah so tla keramična. Konstrukcija in predlene stene: Objekt je konstrukcijsko zasnovan v armiranem betonu. Predelne stene so večinoma suhomontažne, sanitarnem delu nameščene vodoodporne plošče, nosilne iz AB. Fasada in streha: Oboje zvedeno po najnovejših standardih. Toplotna izolacija fasade  je večji del izvedena z  kameno volno, finalni sloj pa glazirana opeka ali kontaktna fasada. Ograje so steklene, kombinirane s kovinsko podkonstrukcijo. Streha je ravna, nepohodna. Sanitarni prostori: Stene sanitarnih prostorov so delno obložene s keramiko, delno barvane s pralno barvo. Tla sanitarnih prostorov so obložena s keramiko. Skupni prostori: Vhodna vrata objektov, notranja vrata hodnikov in stopnišč so izvedena iz kovinskih okvirjev. Stopniščna ograja je kovinska. Finalne tlaki skupnih prostorov so izvedeni s keramiko. Stene so slikopleskarsko obdelane. Ogrevanje: talno ogrevanje. Hlajenje: Stanovanja imajo že vgrajeno klima napravo, drugje je možnost vgradnje split sistema.

Cena vključuje parkirno mesto in ddv, prav tako kupec NE plača provizije agenciji.


Osnovni podatki

Transakcija: prodaja
Šifra: DUPLEKS Z RAZGLEDOM 45
Vrsta objekta: stanovanje
Tip: šestsobno
Regija: Ljubljana
Lokacija: Moste
Področje podrobno: Moste Polje
Leto izgradnje: 2020
Velikost: 168,46 m²

Kontaktirajte nas

ARHIDEA podjetje za projektiranje, proizvodnjo in trgovino d.o.o.

ARHIDEA podjetje za projektiranje, proizvodnjo in trgovino d.o.o.