Moste Moste Polje

stanovanje dvosobno

279.813,00 €


Opis oglasa

Dvo sobno stanovanje ( dvosobno in četrt) z dodatnim delovnim kotičkom.  Odprt pogled na dvoriščno stran in prostorna loža. Funkcionalna razporeditev  stanovanja v kompleksu Zelena Šmartinka, ki leži v petem nadstropju in omogoča odprt pogled ter obsega: predprostor 4,80 m2, kopalnico 4,96 m2, kuhinjo 6,78 m2 z dnevnim prostorom 26,06 m2 in delovnim prostorom 5,76 m2, spalnico  12,41m2 in ložo  9,62m2 s shrambo 1,92 m2. Orientacija je SV. Zaradi visoke lege je zelo svetlo. 

Brez posebnih posegov je možno zapreti delovni kotiček v samostojni prostor. 

Površina stanovanja je 72,31 m2 in shramba v kleti 4,50m2. Stanovanju pripada 1 parkirno mesto v garaži.

ARHIDEA d.o.o. vam, z dolgoletnimi izkušjami pri adaptacijah in notranji opremi, ob vaši odločitvi za nakup stanovanja nudi brezplačne nasvete in potrebno podporo arhitekta.

Predvidoma bo stanovanje vseljivo jeseni leta 2021. V celotnem objektu so na voljo stanovanja različnih kvadratur, od 47 m2 pa do 222 m2, prav tako tudi različni poslovni prostori. Za vse informacije smo vam z veseljem na voljo.

Tehnične karakteristike:

Notranja oprema: Stanovanje je opremljeno z varnostnimi vhodnimi vrati. Notranja vrata so enokrilna, lesena, barvana. Okna v stanovanjih so PVC, zastekljena s termopanskim steklom in senčili. V vseh bivalnih prostorih je položen parket in talno gretje. V ložah, balkonih in terasah so tla keramična. Konstrukcija in predlene stene: Objekt je konstrukcijsko zasnovan v armiranem betonu. Predelne stene so večinoma suhomontažne, sanitarnem delu nameščene vodoodporne plošče, nosilne iz AB. Fasada in streha: Oboje zvedeno po najnovejših standardih. Toplotna izolacija fasade  je večji del izvedena z  kameno volno, finalni sloj pa glazirana opeka ali kontaktna fasada. Ograje so steklene, kombinirane s kovinsko podkonstrukcijo. Streha je ravna, nepohodna. Sanitarni prostori: Stene sanitarnih prostorov so delno obložene s keramiko, delno barvane s pralno barvo. Tla sanitarnih prostorov so obložena s keramiko. Skupni prostori: Vhodna vrata objektov, notranja vrata hodnikov in stopnišč so izvedena iz kovinskih okvirjev. Stopniščna ograja je kovinska. Finalne tlaki skupnih prostorov so izvedeni s keramiko. Stene so slikopleskarsko obdelane. Ogrevanje: talno ogrevanje. Hlajenje: Stanovanja imajo že vgrajeno klima napravo, drugje je možnost vgradnje split sistema.

Cena vključuje parkirno mesto in ddv, prav tako kupec NE plača provizije agenciji.


Lastnosti oglasa

Osnovni podatki

transakcija: prodaja
sifra: STANOVANJE Z RAZGLEDOM
vrsta objekta: stanovanje
tip: dvosobno
regija: Ljubljana
lokacija: Moste
podrocje podrobno: Moste Polje
leto izgradnje: 2021
nadstropje: 5.
velikost: 76,81 m²

Kontaktirajte nas

ARHIDEA podjetje za projektiranje, proizvodnjo in trgovino d.o.o.

ARHIDEA podjetje za projektiranje, proizvodnjo in trgovino d.o.o.