Moste Moste Polje

stanovanje dvoinpolsobno

344.252,00 €


Opis oglasa

2,5 sobno stanovanje v petem nadstropju (5N135), s prekrasnim razgledom na ljubljanski grad in okolico orientirano na JZ stran v novem stanovanjsko-poslovnem objektu Zelena Šmartinka obsega: predprostor 7,71 m2, kopalnico 4,96 m2, kuhinjo 9,18 m2, dnevno sobo z jedilnico 28,49 m2, ložo 13,26 m2 in shrambo ob loži 1,39 m2, kabinet 7,74 m2 in utiliti 3,05 m2. Loža s shrambo meri 14,65 m2 in shramba v kleti 4,5 m2. Stanovanju pripada 2 parkirni mesti v garaži.

ARHIDEA d.o.o. vam, z dolgoletnimi izkušjami pri adaptacijah in notranji opremi, ob vaši odločitvi za nakup stanovanja nudi brezplačne nasvete in potrebno podporo arhitekta.

Predvidoma bo stanovanje vseljivo poleti leta 2021. V celotnem objektu so na voljo stanovanja različnih kvadratur, od 47 m2 pa do 222 m2, prav tako tudi različni poslovni prostori. Za vse informacije smo vam z veseljem na voljo.

Tehnične karakteristike:

Notranja oprema: Stanovanje je opremljeno z varnostnimi vhodnimi vrati. Notranja vrata so enokrilna, lesena, barvana. Okna v stanovanjih so PVC, zastekljena s termopanskim steklom in senčili. V vseh bivalnih prostorih je položen parket in talno gretje. V ložah, balkonih in terasah so tla keramična. Konstrukcija in predlene stene: Objekt je konstrukcijsko zasnovan v armiranem betonu. Predelne stene so večinoma suhomontažne, sanitarnem delu nameščene vodoodporne plošče, nosilne iz AB. Fasada in streha: Oboje zvedeno po najnovejših standardih. Toplotna izolacija fasade  je večji del izvedena z  kameno volno, finalni sloj pa glazirana opeka ali kontaktna fasada. Ograje so steklene, kombinirane s kovinsko podkonstrukcijo. Streha je ravna, nepohodna. Sanitarni prostori: Stene sanitarnih prostorov so delno obložene s keramiko, delno barvane s pralno barvo. Tla sanitarnih prostorov so obložena s keramiko. Skupni prostori: Vhodna vrata objektov, notranja vrata hodnikov in stopnišč so izvedena iz kovinskih okvirjev. Stopniščna ograja je kovinska. Finalne tlaki skupnih prostorov so izvedeni s keramiko. Stene so slikopleskarsko obdelane. Ogrevanje: talno ogrevanje. Hlajenje: Nekatera stanovanja imajo že vgrajeno klima napravo, drugje je možnost vgradnje split sistema.

Cena vključuje parkirno mesto in ddv, prav tako kupec ne plača provizije agenciji.


Lastnosti oglasa

Osnovni podatki

transakcija: prodaja
sifra: STANOVANJE Z RAZGLEDOM
vrsta objekta: stanovanje
tip: dvoinpolsobno
regija: Ljubljana
lokacija: Moste
podrocje podrobno: Moste Polje
leto izgradnje: 2021
nadstropje: 5.
velikost: 92,44 m²

Kontaktirajte nas

ARHIDEA podjetje za projektiranje, proizvodnjo in trgovino d.o.o.

ARHIDEA podjetje za projektiranje, proizvodnjo in trgovino d.o.o.