Zelena jama Moste Polje

poslovni prostor večji kompleksi

644.233,00 €


Opis oglasa

VOGAL ZELENE ŠMARTINKE : poslovni prostori v 2. nadstropju ( 298,29m2) novogradnje Zelena Šmartinka,  vogal Šmartinske in Flajšmanove ulice z zelo dobro logistično navezavo na eni strani z BTC, industrijsko cono Moste in Avtocestnim obročem in na drugi na Center mesta. Lpp postaja je ob poslovnem objektu. Prostori imajo izjemno  lepe razglede na okoliške hribe, Alpe in Šmarno goro.

V » VOGALU« je na voljo 6 etaž poslovnih prostorov,  kjer vsaka predstavlja samostojno zaključeno celoto po nadstropjih, delujejo pa kot samostojna poslovna stavba. Etaže 2-5 so enake velikosti, 6. ima teraso ob celotnem zunanjem obodu, 7. je nekoliko manjša. Vse etaže imajo dostop iz kletnih garaž kot tudi s ceste preko  recepcije v pritličju.

 »VOGAL« : V pritličju, v katerega je predviden vhod iz zunanjega arkadnega hodnika in pa iz kletnih garaž se nahaja skupna recepcija, dve dvigali ( povezava iz garaž v etaže poslovnega dela ) in stopnišče. V nadstropjih 2-7 bodo izvedeni poslovni prostori, kot samostojne enote po etaži, predvidoma z pisarnami, sejnimi sobami in servisnimi prostori. V prvi kletni etaži so shrambe, v drugi in tretji lastniška parkirna mesta in garaže. V prvi kletni etaži so na voljo tudi parkirna mesta za obiskovalce.

Prostor bo dokončan večinoma do 4. gradbene faze, delno do ključa. Skupni in lastniški servisni prostori ( sanitarije, stopnišča, čajna kuhinja, prostor za čistila…) bodo končani, medtem ko bodo v osrednji prostor pripeljane inštalacije ( konvekcijska ogrevala brez mask, dovod prezračevanja…). V ostalih prostorih bodo izvedeni estrihi, mavčno - kartonske stene z izolacijo na stenah, ki mejijo na skupne prostore, finalni tlaki, razvodi, zaključni elementi, predelne stene, malarija in podobno niso zajeti v izhodiščni oglaševani ceni.   

Poslovni prostor v 2. etaži, površine 298,29 m2 obsega :

1-7 pisarn 137,32 m2, čakalnica 8,62 m2, tajništvo 8,96 m2, govorilnica 8,61 m2, sejna soba 17,25 m2,

Ostali servisni prostori pa so še : čajna kuhinja 4,77 m2, hodnik 38,96, hodnik 8,04 m2, predprostor 11,28 m2, čistila 2,27 m2, IT prostor 1,66 m2 in sanitarije 10,73 m2, arhiv 7,74 m2, arhiv 5,19 m2,  kopirnica 2,49 m2, čistila 2,27 m2. Shramba v kleti meri 24,40 m2.

Poslovnemu prostoru pripada 7 parkirnih mest v kletni etaži .

V prvem nadstropju in pritličju v celotnem projektu je prav tako na voljo še nekaj različnih poslovnih prostorov, različnih kvadratur in struktur, kot tudi namembnosti. Prav tako je na voljo še nekaj večjih stanovanj.

V ceno je vključena provizija agencije. V ceno NI vključen 22% DDV .

Nudimo vam brezplačno svetovanje arhitektke z dolgoletnimi izkušnjami pri adaptacijah, notranji opremi in izvedbi poslovnih prostorov in poslovnih stavb.

Predviden zaključek gradnje celotnega projekta je poleti 2021.

DODATEN OPIS :

Sosesko ZELENA ŠMARTINKA sestavljajo trije objekti. Objekta A1 in A2 sta zasnovana kot objekta večje, objekt V1 (vila blok) pa kot objekt manjše koncentracije stanovanj. Skupno je v soseski 123 stanovanj in atelje. V pritličju objektov ob Šmartinski cesti in Flajšmanovi ulici je predviden javni program in na vogalu objekta A1 poslovni stolpič. V pritličju, ob Šmartinski in Flajšmanovi ulici je pred javnim programom zasnovan arkadni hodnik. 

Pod sosesko se nahaja garaža v treh etažah. Uvoz v garažo je urejen s Flajšmanove ulice. V prvi etaži je predvideno parkiranje za obiskovalce, v drugi in tretji pa za stanovalce kompleksa. Za objektom je vrt, kjer je urejeno ograjeno igrišče z otroškimi igrali in park, sprehajalne poti, ploščadi ter ostala urbana oprema.

Trije objekti, različnih višin so enotno oblikovani in med seboj povezani v zaključeno celoto - kompleks, ki zamejuje notranje zeleno dvorišče. Zaradi umeščenosti ob prometno cesto, so stanovanja orientirana na ceste zaščitena proti hrupu z dodatno zasteklitvijo na loži. Notranjost kompleksa je mirnejše okolje, brez prometa s kvalitetno parkovno zunanjo ureditvijo, namenjeno stanovalcem.

 

 


Osnovni podatki

Transakcija: prodaja
Šifra: PISARNE Z RAZGLEDOM 2.N
Vrsta objekta: poslovni prostor
Tip: večji kompleksi
Regija: Ljubljana
Lokacija: Zelena jama
Področje podrobno: Moste Polje
Leto izgradnje: 2020
Nadstropje: 2.
Velikost: 298,29 m²

Kontaktirajte nas

ARHIDEA podjetje za projektiranje, proizvodnjo in trgovino d.o.o.

Nataša Berčan