BTC Moste Polje

stanovanje trisobno

320.571,00 €


Opis oglasa

PREČUDOVIT RAZGLED vam ponuja 2,5 sobno stanovanje s prekrasno teraso in pogledom na GRAD  v šestem nadstropju (6N142) stanovanjsko-poslovnega objekta Zelena Šmartinka. Stanovanje je orientirano na JZ stran. S terase je razgled na obe strani, Ljubljanski grad in visokogorje, Alpe. 

Stanovanje za samske z stilom ali družine, ki ljubijo naravo, ljudi, ki so živeli v hiši, tiste, ki ljubijo občutek širine. 

TERASA se razprostira vzdolž celotnega stanovanja, kar omogoča na eni strani dostop do nje iz vseh sob, po drugi pa zelo dobro osvetlitev prostorov in naravno zračenje prostorov. Prav tako je ob zazelenitvi terase omogočen pogled na vrt in občutek, da živite v naravi iz vseh prostorov.

Stanovanje obsega: predprostor 6,73 m2, kopalnico 3,97 m2, utiliti 1,92 m2, kuhinjo 9,11 m2, dnevno sobo z jedilnico 22,61 m2, kabinet 6,92 m2, spalnico 10,97 m2 in teraso 23,05 m2. Notranja površina stanovanja je 85,28 m2 in shramba v kleti 4,3 m2.

V bližini je vsa potrebna infrastruktura, LPP postajališče je pod stavbo, par minut vožnje do AC obroča in BTC središča in pa 20 minut hoje do Centra mesta. 

Stanovanju pripadata 2 parkirni mesti v garaži.

Opis projekta :

Sosesko ZELENA ŠMARTINKA sestavljajo trije objekti. Objekta A1 in A2 sta zasnovana kot objekta večje, objekt V1 (vila blok) pa kot objekt manjše koncentracije stanovanj. Skupno je v soseski 123 stanovanj in atelje. V pritličju objektov ob Šmartinski cesti in Flajšmanovi ulici je predviden javni program in na vogalu objekta A1 poslovni stolpič.

Pod sosesko se nahaja garaža v treh etažah. Uvoz v garažo je urejen s Flajšmanove ulice. V prvi etaži je predvideno parkiranje za obiskovalce, v drugi in tretji pa za stanovalce kompleksa. Za objektom je vrt, kjer je urejeno ograjeno igrišče z otroškimi igrali in park, sprehajalne poti, ploščadi ter ostala urbana oprema.

Trije objekti, različnih višin so enotno oblikovani in med seboj povezani v zaključeno celoto - kompleks, ki zamejuje notranje zeleno dvorišče. Zaradi umeščenosti ob prometno cesto, so stanovanja orientirana na ceste zaščitena proti hrupu z dodatno zasteklitvijo na loži. Notranjost kompleksa je mirnejše okolje, brez prometa s kvalitetno parkovno zunanjo ureditvijo, namenjeno stanovalcem.

Tehnične karakteristike:

Notranja oprema: Stanovanje je opremljeno z varnostnimi vhodnimi vrati. Notranja vrata so enokrilna, lesena, barvana. Okna v stanovanjih so PVC, zastekljena s termopanskim steklom in senčili. V vseh bivalnih prostorih je položen parket in talno gretje. V ložah, balkonih in terasah so tla keramična. Konstrukcija in predlene stene: Objekt je konstrukcijsko zasnovan v armiranem betonu. Predelne stene so večinoma suhomontažne, sanitarnem delu nameščene vodoodporne plošče, nosilne iz AB. Fasada in streha: Oboje zvedeno po najnovejših standardih. Toplotna izolacija fasade  je večji del izvedena z  kameno volno, finalni sloj pa glazirana opeka ali kontaktna fasada. Ograje so steklene, kombinirane s kovinsko podkonstrukcijo. Streha je ravna, nepohodna. Sanitarni prostori: Stene sanitarnih prostorov so delno obložene s keramiko, delno barvane s pralno barvo. Tla sanitarnih prostorov so obložena s keramiko. Skupni prostori: Vhodna vrata objektov, notranja vrata hodnikov in stopnišč so izvedena iz kovinskih okvirjev. Stopniščna ograja je kovinska. Finalne tlaki skupnih prostorov so izvedeni s keramiko. Stene so slikopleskarsko obdelane. Ogrevanje: talno ogrevanje. Hlajenje: Nekatera stanovanja imajo že vgrajeno klima napravo, drugje je možnost vgradnje split sistema.

ARHIDEA d.o.o. vam, z dolgoletnimi izkušnjami pri adaptacijah in notranji opremi, ob vaši odločitvi za nakup stanovanja nudi brezplačne nasvete in potrebno podporo arhitekta.

Predvidoma bo stanovanje vseljivo septembra leta 2021. V celotnem objektu so na voljo stanovanja različnih kvadratur, od 47 m2 pa do 222 m2, prav tako tudi različni poslovni prostori. Za vse informacije smo vam z veseljem na voljo.

CENA :

Cena vključuje parkirno mesto in ddv, prav tako kupec ne plača provizije agenciji.


Lastnosti oglasa

Osnovni podatki

transakcija: prodaja
sifra: VELIKA TERASA in RAZGLED
vrsta objekta: stanovanje
tip: trisobno
regija: Ljubljana
lokacija: BTC
podrocje podrobno: Moste Polje
leto izgradnje: 2020
nadstropje: 6.
velikost: 89,58 m²

Kontaktirajte nas

ARHIDEA podjetje za projektiranje, proizvodnjo in trgovino d.o.o.

ARHIDEA podjetje za projektiranje, proizvodnjo in trgovino d.o.o.