Moste Moste Polje

stanovanje petsobno

568.089,00 €


Opis oglasa

Skoraj hiša s plusi stanovanja vam nudi 5 sobno stanovanje,  duplex v več stanovanjski stavbi v 6. in 7. nadstropju. PREČUDOVIT RAZGLED, dve PROSTORNI TERASI in balkon v spalnici.  Stanovanje je obrnjeno na dve strani, dnevni del in master spalnica na SZ, ostali spalni del na JV. Ena terasa je obrnjena na prečudovito visokogorje in Alpe, prav tako tudi balkon v spalnici, druga terasa pa je locirana na notranjo stran objekta na JV stran. Eno lepših stanovanj , dupleks v kompleksu Zelena Šmartinka.  

FUNKCIONALNA ZASNOVA :

Bivalni del duplexa v 6. nadstropju obsega:

kuhinjo 8,29 m2 z dnevnim prostorom 23,70m2, ob katerima je terasa 1 v izmeri 18,75 m2 locirana vzdolž celotnega bivalnega dela na SZ delu stanovanja, funkcionalni prostori kot so  predprostor 8,17 m2, stopnišče 3,29 m2, wc 1,89 m2,  utility 1,82 m2 in velik večnamenski prostor s svojo teraso 2 7,30 m2. Lahko služi kot fitnes z savno, delovni prostor ali podobno.

Zgornji spalni del stanovanja v 7. nadstropju obsega :

veliko spalnico 1 v izmeri 23,33m2 z ločeno kopalnico 6,41 m2 in majhnim balkonom 2,43 m2, dostopnim iz kopalnice , ter spalnico 2 v izmeri 9,96 m2 in spalnico 3 v izmeri  9,79m2 , ter kopalnico 7,19 m2, hodnik 8,20 m2, stopnišče 3,29 m2

Stanovanje je veliko 164,82  m2, od tega notranja površina 136,34 m2 in zunanje površine 28,48 m2 (terasi, balkon) in shramba v kleti 3,40 m2. Stanovanju pripadajo 3 parkirna mesta v garaži.

 

TEHNIČNE KARAKTERISTIKE :

Notranja oprema: Stanovanje je opremljeno z varnostnimi vhodnimi vrati. Notranja vrata so enokrilna, lesena, barvana. Okna v stanovanjih so PVC, zastekljena s termopan steklom in senčili. V vseh bivalnih prostorih je položen parket in talno gretje. V ložah, balkonih in terasah so tla keramična. Konstrukcija in predel ne stene: Objekt je konstrukcijsko zasnovan v armiranem betonu. Predelne stene so večinoma suho montažne, sanitarnem delu nameščene vodoodporne plošče, nosilne iz AB. Fasada in streha: Oboje zvedeno po najnovejših standardih. Toplotna izolacija fasade  je večji del izvedena z  kameno volno, finalni sloj pa glazirana opeka ali kontaktna fasada. Ograje so steklene, kombinirane s kovinsko pod konstrukcijo. Streha je ravna, ne pohodna. Sanitarni prostori: Stene sanitarnih prostorov so delno obložene s keramiko, delno barvane s pralno barvo. Tla sanitarnih prostorov so obložena s keramiko. Skupni prostori: Vhodna vrata objektov, notranja vrata hodnikov in stopnišč so izvedena iz kovinskih okvirjev. Stopniščna ograja je kovinska. Finalne tlaki skupnih prostorov so izvedeni s keramiko. Stene so slikopleskarsko obdelane. Ogrevanje: talno ogrevanje. Hlajenje: Stanovanja imajo že vgrajeno klima napravo, drugje je možnost vgradnje split sistema.

Predvidoma bo stanovanje vseljivo jeseni leta 2021. V celotnem objektu so na voljo stanovanja različnih kvadratur, od 47 m2 pa do 222 m2, prav tako tudi različni poslovni prostori. Za vse informacije smo vam z veseljem na voljo.

 

ARHIDEA d.o.o. vam, z dolgoletnimi izkušnjami pri adaptacijah in notranji opremi, ob vaši odločitvi za nakup stanovanja nudi brezplačne nasvete in podporo arhitekta.

CENA : vključuje 3 parkirna mesta in ddv ( 22 %) , prav tako kupec NE plača provizije agenciji.

 


Lastnosti oglasa

Osnovni podatki

transakcija: prodaja
sifra: RAZGLED in DVE TERASI 48
vrsta objekta: stanovanje
tip: petsobno
regija: Ljubljana
lokacija: Moste
podrocje podrobno: Moste Polje
leto izgradnje: 2020
nadstropje: 7.
velikost: 168,22 m²

Kontaktirajte nas

ARHIDEA podjetje za projektiranje, proizvodnjo in trgovino d.o.o.

ARHIDEA podjetje za projektiranje, proizvodnjo in trgovino d.o.o.