Zabukovica Žalec

poslovni prostor večji kompleksi

650.000,00 €


Opis oglasa

Investicijska priložnost z dobrim donosom v deželi hmelja. Znano gostišče Pri Nacu v Migojnici. Poslovno stanovanjski kompleks, hiša z pomožnimi objekti sestavljajo trije objekti z utečenim poslovanjem. Kompleks je zelo dobro dostopen. Lociran je 2,5 km iz Žalca in 15 km iz Celja in 4 km od AC.

Objekt A : Stara hiša, v kateri se je začela dejavnost gostilne Pri Nacu. Hiša je bila zgrajena 1930 in obnovljena 2018. Trenutno je v njej izvedeno  stanovanje v izmeri 60 m2.

Objekt B : Osrednji objekt v katerem deluje gostinski obrat Pri Nacu. Obsega klet, pritličje, nadstropje in mansardo. V naravi je v hiši v kleti gostinski obrat BAR, v pritličju RESTAVRACIJA in BAR, v zgornjih nadstropjih pa tri stanovanja namenjena oddajanju. Poslovni del meri 332 m2, stanovanjski 275 m2.

Objekt ima uporabno dovoljenje za gostinsko dejavnost, dovoljeno obratovanje do 1.00 h zjutraj.

Objekt C : Pomožni objekt - v naravi garaža, v katerem je v pritličju servisna delavnica in ročna avtopralnica, v mansardi pa stanovanje. Zgrajen leta 1973 in delno obnovljen 2018. Poslovni del meri 110 m2, stanovanje 85 m2.

Zanimiv kompleks tudi za oddajanje v turistične namene. Blizu je Žalec z Fontano, letno gledališče Limberg, jezero Vrbje, cerkev Marije Lurd, znana jama Pekel, reka Savinja ( kopanje, ribolov), blzu so tudi terme ( laško, Rimske toplice, Topolščica, Dobrna) , urejene so kolesarske poti. Prav tako je dosti interesa za dolgoročno oddajanje stanovanj, gostinskega obrata in poslovnega dela.

Ob kompleksu je tudi piknik prostor z montažnim bazenom, bio vrt, nadstrešnica za avte.

Na parceli je možna še dodatna pozidava.

 


Lastnosti oglasa

Osnovni podatki

transakcija: prodaja
sifra: POSLOVNO STANOVANJSKI KOMPLEKS
vrsta objekta: poslovni prostor
tip: večji kompleksi
regija: Savinjska
lokacija: Zabukovica
podrocje podrobno: Žalec
leto izgradnje: 1978
leto prenove: 2018
velikost: 864,00 m²
parcela: 1.821,00 m²

Kontaktirajte nas

ARHIDEA podjetje za projektiranje, proizvodnjo in trgovino d.o.o.

ARHIDEA podjetje za projektiranje, proizvodnjo in trgovino d.o.o.