Zelena jama Moste Polje

poslovni prostor večji kompleksi

3.689.000,00 €


Opis oglasa

VOGAL ZELENE ŠMARTINKE : poslovni prostori od 2.-7. nadstropja, s tem da ima kompleks  v 6. nadstropju tudi prekrasno teraso , s še lepšim razgledom, ki se razteza vzdolž celotnega vogala objekta  Zelena Šmartinka , vzdolž  Šmartinske in Flajšmanove ulice. Objekt ima zelo dobro logistično navezavo na eni strani na BTC, industrijsko cono Moste in Avtocestnim obročem in na drugi na Center mesta. Lpp postaja je tik ob poslovnem objektu.

Prostori in terasa imajo izjemno  lepe razglede na okoliške hribe, Alpe in Šmarno goro na eni strani in na drugi na Ljubljanski grad in Situlo.

V » VOGALU« je na voljo 6 etaž poslovnih prostorov,  kjer vsaka predstavlja samostojno zaključeno celoto po nadstropjih, delujejo pa kot samostojna poslovna stavba. Etaže 2-5 so enake velikosti, 6. ima teraso ( ni dostopna) ob celotnem zunanjem obodu, 7. je nekoliko manjša. Vse etaže imajo dostop iz kletnih garaž kot tudi s ceste preko  recepcije v pritličju. Skupaj tvorijo samostojno enoto.

V prvem nadstropju in pritličju v celotnem projektu, ločenih od VOGALA je prav tako na voljo še nekaj različnih poslovnih prostorov, različnih kvadratur in struktur, kot tudi namembnosti in pa večjih stanovanj.

»VOGAL« : V pritličju, v katerega je predviden vhod iz zunanjega arkadnega hodnika in pa iz kletnih garaž se nahaja skupna recepcija, dve dvigali ( povezava iz garaž v etaže poslovnega dela ) in stopnišče. V nadstropjih 2-7 bodo izvedeni poslovni prostori, kot samostojne enote po etaži, predvidoma s pisarnami, sejnimi sobami in servisnimi prostori. V prvi kletni etaži so shrambe, v drugi in tretji lastniška parkirna mesta in garaže. V prvi kletni etaži so na voljo tudi parkirna mesta za obiskovalce.

Prostor bo dokončan večinoma do 4. gradbene faze, delno do ključa. Skupni in lastniški servisni prostori ( sanitarije, stopnišča, čajna kuhinja, prostor za čistila…) bodo končani, medtem ko bodo v osrednji prostor pripeljane inštalacije ( konvekcijska ogrevala brez mask, dovod prezračevanja…). V ostalih prostorih bodo izvedeni estrihi, mavčno - kartonske stene z izolacijo na stenah, ki mejijo na skupne prostore, finalni tlaki, razvodi, zaključni elementi, predelne stene, malarija in podobno niso zajeti v izhodiščni oglaševani ceni.

Poslovnim prostorom od 2.-7. pripada 36 parkirnih mest in 4 garaže ( kletna etaža) .

V ceno NI VKLJUČEN  22% DDV , ki ga plača kupec. ( Cena z vključenim DDV je 4.501.200 eu ) Predviden donos na poslovne prostore je okoli  7%.

V ceno je vključena provizija agencije.

Nudimo vam brezplačno svetovanje arhitektke z dolgoletnimi izkušnjami pri adaptacijah, notranji opremi in izvedbi poslovnih prostorov in poslovnih stavb.

Predviden zaključek gradnje celotnega projekta je jeseni 2021.

DODATEN OPIS :

Sosesko ZELENA ŠMARTINKA sestavljajo trije objekti. Objekta A1 in A2 sta zasnovana kot objekta večje, objekt V1 (vila blok) pa kot objekt manjše koncentracije stanovanj. Skupno je v soseski 123 stanovanj in atelje. V pritličju objektov ob Šmartinski cesti in Flajšmanovi ulici je predviden javni program in na vogalu objekta A1 poslovni stolpič. V pritličju, ob Šmartinski in Flajšmanovi ulici je pred javnim programom zasnovan arkadni hodnik.

Pod sosesko se nahaja garaža v treh etažah. Uvoz v garažo je urejen s Flajšmanove ulice. V prvi etaži je predvideno parkiranje za obiskovalce, v drugi in tretji pa za stanovalce kompleksa. Za objektom je vrt, kjer je urejeno ograjeno igrišče z otroškimi igrali in park, sprehajalne poti, ploščadi ter ostala urbana oprema.

Trije objekti, različnih višin so enotno oblikovani in med seboj povezani v zaključeno celoto - kompleks, ki zamejuje notranje zeleno dvorišče. Zaradi umeščenosti ob prometno cesto, so stanovanja orientirana na ceste zaščitena proti hrupu z dodatno zasteklitvijo na loži. Notranjost kompleksa je mirnejše okolje, brez prometa s kvalitetno parkovno zunanjo ureditvijo, namenjeno stanovalcem.


Lastnosti oglasa

Osnovni podatki

transakcija: prodaja
sifra: SAMOSTOJNI POSLOVNI STOLPIČ
vrsta objekta: poslovni prostor
tip: večji kompleksi
regija: Ljubljana
lokacija: Zelena jama
podrocje podrobno: Moste Polje
leto izgradnje: 2021
velikost: 1.612,00 m²

Kontaktirajte nas

ARHIDEA podjetje za projektiranje, proizvodnjo in trgovino d.o.o.

ARHIDEA podjetje za projektiranje, proizvodnjo in trgovino d.o.o.