Zelena jama Moste Polje

poslovni prostor večji kompleksi

623.065,00 €


Opis oglasa

VOGAL ZELENE ŠMARTINKE : poslovni prostori v 3. nadstropju ( 280 m2 )  poslovnega dela novogradnje Zelena Šmartinka, vogal Šmartinske in Flajšmanove ulice z zelo dobro logistično navezavo na eni strani z BTC, industrijsko cono Moste in Avtocestnim obročem in na drugi na Center mesta. Lpp postaja je ob poslovnem objektu. Prostori imajo izjemno  lepe razglede na okoliške hribe, Alpe in Šmarno goro na eni strani in na drugi na Ljubljanski grad.

V » VOGALU« je na voljo 6 etaž poslovnih prostorov,  kjer vsaka predstavlja samostojno zaključeno celoto po nadstropjih, delujejo pa kot samostojna poslovna stavba. Etaže 2-5 so enake velikosti, 6. ima teraso ob celotnem zunanjem obodu, 7. je nekoliko manjša. Vse etaže imajo dostop iz kletnih garaž kot tudi s ceste preko  recepcije v pritličju.

»VOGAL« : V pritličju, v katerega je predviden vhod iz zunanjega arkadnega hodnika in pa iz kletnih garaž se nahaja skupna recepcija, dve dvigali ( povezava iz garaž v etaže poslovnega dela ) in stopnišče. V nadstropjih 2-7 bodo izvedeni poslovni prostori, kot samostojne enote po etaži, predvidoma z pisarnami, sejnimi sobami in servisnimi prostori. V prvi kletni etaži so shrambe, v drugi in tretji lastniška parkirna mesta in garaže. V prvi kletni etaži so na voljo tudi parkirna mesta za obiskovalce.

Poslovni prostor v 3. etaži, površine 273,80m2, z shrambo v kleti 280,70 m2 obsega :

1-7 pisarn 135,48 m2, čakalnica 8,62 m2, tajništvo 8,96 m2, govorilnica 8,61 m2, sejna soba 18,94 m2,

Ostali prostori obsegajo še :predprostor 11,28 m2, hodnik 39,02 m2, hodnik 8,04 m2, hodnik 11,28 m2, čistila 2,27 m2, IT prostor 1,66 m2, sanitarije 10,73 m2, arhiv 5,19 m2, arhiv 7,74 m2, kopirnica 2,49 m2, čajna kuhinja 4,77 m2. Shramba v kleti meri 23,60 m2.

Poslovnemu prostoru pripada 7 parkirnih mest ( kletna etaža) .

V ceno je vključena provizija agencije. V ceno NI vključen 22% DDV .

Nudimo vam brezplačno svetovanje arhitektke z dolgoletnimi izkušnjami pri adaptacijah, notranji opremi in izvedbi poslovnih prostorov in poslovnih stavb.

Predviden zaključek gradnje celotnega projekta je september 2021.

Prostor bo dokončan večinoma do 4. gradbene faze, delno do ključa. Skupni in lastniški servisni prostori (sanitarije, stopnišča, čajna kuhinja, prostor za čistila…) bodo končani, medtem ko bodo v osrednji prostor pripeljane inštalacije ( konvekcijska ogrevala brez mask, dovod prezračevanja…). V ostalih prostorih bodo izvedeni estrihi, mavčno - kartonske stene z izolacijo na stenah, ki mejijo na skupne prostore, finalni tlaki, razvodi, zaključni elementi, predelne stene, malarija in podobno niso zajeti v izhodiščni oglaševani ceni.  

V celotnem kompleksu je na voljo še nekaj lokalov, pisarne v 2-7 nadstropju  in večjih stanovanj.

DODATEN OPIS :

Sosesko ZELENA ŠMARTINKA sestavljajo trije objekti. Objekta A1 in A2 sta zasnovana kot objekta večje, objekt V1 (vila blok) pa kot objekt manjše koncentracije stanovanj. Skupno je v soseski 123 stanovanj in atelje. V pritličju objektov ob Šmartinski cesti in Flajšmanovi ulici je predviden javni program in na vogalu objekta A1 poslovni stolpič. V pritličju, ob Šmartinski in Flajšmanovi ulici je pred javnim programom zasnovan arkadni hodnik.

Pod sosesko se nahaja garaža v treh etažah. Uvoz v garažo je urejen s Flajšmanove ulice. V prvi etaži je predvideno parkiranje za obiskovalce, v drugi in tretji pa za stanovalce kompleksa. Za objektom je vrt, kjer je urejeno ograjeno igrišče z otroškimi igrali in park, sprehajalne poti, ploščadi ter ostala urbana oprema.

Trije objekti, različnih višin so enotno oblikovani in med seboj povezani v zaključeno celoto - kompleks, ki zamejuje notranje zeleno dvorišče. Zaradi umeščenosti ob prometno cesto, so stanovanja orientirana na ceste zaščitena proti hrupu z dodatno zasteklitvijo na loži. Notranjost kompleksa je mirnejše okolje, brez prometa s kvalitetno parkovno zunanjo ureditvijo, namenjeno stanovalcem.

 


Osnovni podatki

Transakcija: prodaja
Šifra: PISARNE Z RAZGLEDOM 3.N
Vrsta objekta: poslovni prostor
Tip: večji kompleksi
Regija: Ljubljana
Lokacija: Zelena jama
Področje podrobno: Moste Polje
Leto izgradnje: 2020
Nadstropje: 3.
Velikost: 280,00 m²

Kontaktirajte nas

ARHIDEA podjetje za projektiranje, proizvodnjo in trgovino d.o.o.

Nataša Berčan