Moste Moste Polje

stanovanje trisobno

362.710,00 €


Opis oglasa

ZADNJA STANOVANJA NA VOLJO : 3 sobno stanovanje v prvem nadstropju ( nad visokim pritličjem)  (4), dnevni prostor in spalnice orientirane na SZ stran, kuhinja na V,  v novem stanovanjsko-poslovnem objektu Zelena Šmartinka v objektu V obsega  : predprostor 10,13 m2, kopalnico 4,21 m2, wc 3,07 m2, kuhinjo 8,92 m2, dnevno sobo z jedilnico 22,04 m2, spalnico ena 11,92 in spalnico dva 11,64m2,  m2, ložo 4,41 m2, shrambo 1,73 m2. Notranja površina stanovanja je 73,66 m2, loža 4,41m2  in shramba v kleti 3,5 m2. 

Stanovanju pripadata 2 parkirni mesti v garaži.

ARHIDEA d.o.o. vam, z dolgoletnimi izkušjami pri adaptacijah in notranji opremi, ob vaši odločitvi za nakup stanovanja nudi brezplačne nasvete in potrebno podporo arhitekta.

Predvidoma bo stanovanje vseljivo septembra leta 2021. V celotnem objektu so na voljo stanovanja različnih kvadratur, od 47 m2 pa do 222 m2, prav tako tudi različni poslovni prostori. Za vse informacije smo vam z veseljem na voljo.

Tehnične karakteristike:

Notranja oprema: Stanovanje je opremljeno z varnostnimi vhodnimi vrati. Notranja vrata so enokrilna, lesena, barvana. Okna v stanovanjih so PVC, zastekljena s termopanskim steklom in senčili. V vseh bivalnih prostorih je položen parket in talno gretje. V ložah, balkonih in terasah so tla keramična. Konstrukcija in predlene stene: Objekt je konstrukcijsko zasnovan v armiranem betonu. Predelne stene so večinoma suhomontažne, sanitarnem delu nameščene vodoodporne plošče, nosilne iz AB. Fasada in streha: Oboje zvedeno po najnovejših standardih. Toplotna izolacija fasade  je večji del izvedena z  kameno volno, finalni sloj pa glazirana opeka ali kontaktna fasada. Ograje so steklene, kombinirane s kovinsko podkonstrukcijo. Streha je ravna, nepohodna. Sanitarni prostori: Stene sanitarnih prostorov so delno obložene s keramiko, delno barvane s pralno barvo. Tla sanitarnih prostorov so obložena s keramiko. Skupni prostori: Vhodna vrata objektov, notranja vrata hodnikov in stopnišč so izvedena iz kovinskih okvirjev. Stopniščna ograja je kovinska. Finalne tlaki skupnih prostorov so izvedeni s keramiko. Stene so slikopleskarsko obdelane. Ogrevanje: talno ogrevanje. Hlajenje: Nekatera stanovanja imajo že vgrajeno klima napravo, drugje je možnost vgradnje split sistema.

Cena vključuje parkirno mesto in ddv, prav tako kupec ne plača provizije agenciji.


Osnovni podatki

Transakcija: prodaja
Šifra: TRISOBNO STANOVANJE 4
Vrsta objekta: stanovanje
Tip: trisobno
Regija: Ljubljana
Lokacija: Moste
Področje podrobno: Moste Polje
Leto izgradnje: 2021
Nadstropje: 1.
Velikost: 81,57 m²

Kontaktirajte nas

ARHIDEA podjetje za projektiranje, proizvodnjo in trgovino d.o.o.

ARHIDEA podjetje za projektiranje, proizvodnjo in trgovino d.o.o.