Vrhovci Vič Rudnik

zemljišče investicijsko zemljišče

200,00 € / m² (~ 755.600,00 €)


Opis oglasa

 

Zazidljiva parcela v izmeri 3778 m2, ( parcela je sestavljena iz več parcel, možen nakup po delih) primerna za investicijo.  Poleg te parcele je naprodaj še cesta, v sklopu OPPN ja v izmeri 483 m2. Dovoljena je poslovno-stanovanjska gradnja. Po OPPN  ( delni oppn )  ju so dovoljena varovana stanovanja in stanovanjske hiše - dvojčki oziroma trojčki. Na prodaj je parcela, ki predstavlja del sklopa parcel, ki predstavljajo zaokroženo celoto. Celotno širše območje je znano pod imenom Vrtno mesto Kozarje.

Celotno širše območje ( delni oppn, prostorska enota B ) obsega cca 12.000 m2., okvirna prodajna cena celotne prostorske enote B je 2.3 mio eur  ( delno z ddv, delno brez  ) 

( cene m2 se gibljejo od cca 180 eu/m2 + ddv ( DUTB) do 240 eu/m2 - različne glede na različno lastništvo delov parcele )

Območje, kjer se nahaja parcela in dovozna pot je prostorska enota B, ki je po OPPN vezana tudi na cono A ( glede dinamike izgradnje) - pogoj v OPPN je izgradnja 3 hiš v coni A, da se lahko zida v coni B

 

 


Osnovni podatki

Transakcija: prodaja
Šifra: INVESTICIJSKA PRILOŽNOST
Vrsta objekta: zemljišče
Tip: investicijsko zemljišče
Regija: Ljubljana
Lokacija: Vrhovci
Področje podrobno: Vič Rudnik
Velikost: 3.778,00 m²

Kontaktirajte nas

ARHIDEA podjetje za projektiranje, proizvodnjo in trgovino d.o.o.

Nataša Berčan