Vantačići Malinska-dubašnica

stanovanje štirisobno

550.000,00 €


Opis oglasa

LUKSUZNO 4-SOBNO STANOVANJE, Z LASTNIM BAZENOM IN POGLEDOM NA MORJE

Na elitni lokaciji, v bližini mesta Malinska (otok KRK), prodamo luksuzno, pritlično 4-sobno stanovanje, z lastnim bazenom in čudovitim pogledom na morje.

Vrhunski projekt, je delo izredno znanega arhitetskega biroja, poznan tako na Hrvaškem kot tudi v tujini. Projekt vsebuje dva estetsko dovršena objekta s šestimi luksuznimi stanovanji ter 150m oddaljenostjo od morja. Vsako moderno stanovanje ima svoj vhod, protivlomna vrata, opremljeno je z najsodobnejšim VRV sistemom ogrevanja/hlajenja, višina stropov 3m, talno ogrevanje, vrhunska keramika, sanitarije znamk Vileroy&Boch, Geberit, prvovrstni parket, itd..

Zgrajeno l.: 2020

Energetski razred: A+

 

POHITITE, NA VOLJO SAMO ŠE ZADNJA ENOTA, PRITLIČNO 4-SOBNO STANOVANJE!

Luksuzno stanovanje z izredno dobrim tlorisom obsega (155,18m2 bruto površine, neto površine: 107,40 m2):  3 sobe, 2 kopalnici, 1 wc, kuhinja z dnevno sobo ter izhodom na veliko teraso, s čudovitim pogledom na morje ter lastnim bazenom.

Stanovanju pripadata 2 parkirni mesti.

Elitna lokacija, ki nudi zasebnost in naravo ter vso infrastrukturo, ki se nahaja le nekaj minut od objekta. Za sprostitev in rekreacijo, se lahko odločite z obiskom bližnjih plaž, potapljaškega centra, itd. ali najemom/nakupom čolna ter se pustite razvajati na bližnjih otokih. Dobra cestna in letalska povezava - do letališča Rijeka je le 18km.

 

CENA: 550.000 EUR

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

Za dodatne informacije, smo vam na voljo: SANDRA 040/815-442 .


Osnovni podatki

Transakcija: prodaja
Šifra: PRESTIŽNO 4-SOBNO STANOVANJE
Vrsta objekta: stanovanje
Tip: štirisobno
Regija: Primorsko-goranska žup.
Lokacija: Vantačići
Področje podrobno: Malinska-dubašnica
Leto izgradnje: 2020
Velikost: 155,18 m²

Kontaktirajte nas

ARHIDEA podjetje za projektiranje, proizvodnjo in trgovino d.o.o.

Sandra Topolovec