Osrednjeslovenska Vrhnika

hiša samostojna

850.000,00 €


Opis oglasa

Prekrasna luksuzna vila na hribu, z odprtim in s slikovitim razgledom na Vrhniko.

Leži na robu zelenega pasu pod vrhom hriba Svete Trojice, tako da je nad hišo zeleni pas, ki zagotavlja zelenje, mir in tišino.

Lokacija : do centra Vrhnike, starega mestnega jedra, je cca. 1 km, do avtocestnega priključka 2 km.

Vila se ponaša s prestižno in kakovostno opremo, kot tudi z odlično izvedbo gradnje. Ima vse lastnosti, ki jo uvrščajo med luksuzne, nadstandardne hiše. 

S svojimi izjemno dobro zasnovanimi prostori in domiselno oblikovano opremo omogoča svojim prebivalcem kakovostno življenje, tako sprostitev in počitek kot tudi rekreacijo in razne druge aktivnosti v prostem času. S svojo prostornostjo in udobjem pa nudi tudi možnost za učinkovito delo od doma v mirnem, prijetnem, zelenem okolju. Izjemno primerna je za zelo aktivne in uspešne ljudi, ki želijo v polni meri izkoristiti svoj čas in želijo nekaj več v življenju.

Kaj ima, kar druge hiše nimajo?

V kletnem delu je notranji bazen s protitokom, savno, kopalnico in tušem. Bazenski del se razprostira še na zunanji pokriti del, od koder je omogočen dostop v pritlično etažo. V pritličnem delu je prostorna garaža, kurilnica, utility in vinska klet. Etaže med seboj povezuje dvigalo.

V pritličju je še velika dnevna soba s kuhinjo, ki ima neposreden izhod na prečudovit vrt. Okoli hiše, predvsem pa na njeni zadnji strain, je ogromen in lepo urejen, izjemno dobro negovan vrt z lesenim paviljonom, ki nudi obilo sence v vročih poletnih dneh in zaščito pred dežjem v turobnih dneh.

Tako kot vrt je tudi celotna hiša zelo lepo vzdrževana in negovana.

Opis etaž:

Kletna etaža: Na spodnji strani je odprta proti parkirišču, zadaj vkopana v hrib. Z dvorišča je dostop v veliko garažo in vhod v veliko predsobo, ki je povezana z garažo na eni strani in bivalnimi prostori na drugi strani. V kleti je tudi kurilnica, prostor za druženje s predvideno vinsko kletjo in družabnim prostorom (možnost namestitve kamina). Bazenski prostor s savno (IR, turška), velikim tušem, bazenom s protitokom, jacuzzijem in velikim prostorom za počitek, ki je odprt na notranje dvorišče, in ki je povezan tudi s servisnimi prostori za celotno hišo. V kletu je še wc s pisoarjem, prostoren utility, server omara, mehanizacija za vzdrževanja bazena in ostalo.

Pritlična etaža: se ponaša z ogromno zunanjo teraso, delno pokrito, drvarnico,  letno kuhinjo, veliko dnevno sobo s kuhinjo, jedilnico in shrambo, delovno sobo s knjižnico, wc-jem in pisoarjem, veliko spalnico s kopalnico, garderobno sobo.

Mansardna etaža: odprta je na sprednjo stran z balkonom in lepim razgledom ter na zadnjo stran, kjer je dostop na velik urejen vrt. V mansardi so 4 spalnice, na V stran je velika spalnica z veliko kopalnico in balkonom, J - velika soba - otroška, Z - velika soba s pripravljenimi priklopi za eventuelno kuhinjo, s kopalnico, ki je dostopna s hodnika, S - velika soba z izhodom na teraso in vrt odzadaj, možna uporaba kot dnevni prostor. 

Tehnična oprema:

- Dvigalo: pametna električna inštalacija,

- kritina: pločevina Gerard,

- fasada: Baumit,

- okna: troslojni termopan, na notranji strani les, na zunanji aluminij,

- vrata: (nadstandardna višina), izdelana po meri,

- pohištvo: izdelano po meri,

- bela tehnika: večinoma Miele, 

- senčila: električni screen roloji,

- klimatizacija wellness-a: Menerga,

- bazen, jacuzzi: avtomatsko doziranje ph.

 

 

 

 


Osnovni podatki

Transakcija: prodaja
Šifra: VILA Z RAZGLEDOM
Vrsta objekta: hiša
Tip: samostojna
Regija: Osrednjeslovenska
Lokacija: Vrhnika
Področje podrobno: Vrhnika
Leto izgradnje: 2006
Velikost: 695,00 m²
Parcela: 1.885,00 m²

Kontaktirajte nas

ARHIDEA podjetje za projektiranje, proizvodnjo in trgovino d.o.o.

Nataša Berčan