Zelena jama Moste Polje

stanovanje petsobno

1.600,00 €


Opis oglasa

POPOLNOMA NOVO stanovanje za najem ponuja prečudovit razgled na okoliške hribe in Plečnikove umetnine. Ponaša se z odprtim pogledom in odlično lokacijo blizu Centra mesta in BTC.

Stanovanje je orientirano na obe strani in sicer dnevni del na SZ in Šmartinko, s tem da je po celi dolžini stanovanja zastekljena loža, spalni pa na dvoriščni del z JV - dnim soncem. 5 sobno stanovanje je koncipirano tako, da je dnevni del s kuhinjo, jedilnico, dnevno sobo, ložo s shrambo in dodatno sobo z garderobo povezano, spalni del deluje kot samostojna enota s tremi spalnicami, na sredini je kopalnica in samostojni wc.

Stanovanje je delno opremljeno s pohištvom. Opremljeno je tudi z klimami, kopalniško opremo. 

Dobra pozicija, blizu vse potrebne infrastrukture, lpp, Btc, Center mesta, PST, trgovine, medicinski center, restavracije..

Na skupnem hodniku sta le dve stanovanje.

Na voljo je več različnih stanovanj v različnih etažah, večinoma  4,5 sobna in 2 sobna. 

V kleti je manjša shramba. Stanovanju pripadata 2 parkirni mesti.

Vselitev možna že od oktobra naprej.

Pogoj najemodajalca za sklenitev posla: Najemnik prevzame v plačilo del dodatnih storitev, tj. sestave najemne pogodbe, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, sodelovanje pri prepisu naročnin, skladno s cenikom, navedenim v splošnih pogojih poslovanja nepremičninske družbe tako, da najemnik pri oglaševani najemnini in predvidenem trajanju najema 12 mesecev plača enkratni znesek za dodatne storitve 1200 EUR plus 22 % DDV, skupaj 1464 EUR.

 


Osnovni podatki

Transakcija: oddaja
Šifra: Z RAZGLEDOM
Vrsta objekta: stanovanje
Tip: petsobno
Regija: Ljubljana
Lokacija: Zelena jama
Področje podrobno: Moste Polje
Leto izgradnje: 2021
Nadstropje: 2.
Velikost: 115,00 m²

Kontaktirajte nas

ARHIDEA podjetje za projektiranje, proizvodnjo in trgovino d.o.o.

Nataša Berčan