Stara Ljubljana Center

stanovanje štirisobno

367.000,00 387.000,00 €


Opis oglasa

Penthouse za tiste, ki jim je bivanje v starem mestnem jedru izziv in želja. Stanovanje ima  prekrasen odprt razgled na grajski hrib, prav tako se lepo vidi tudi grad. Je zelo svetlo in razgibano. Spodnji del dupleksa v izmeri 49,40 m2 se nahaja v petem nadstropju, v katerem sta predvideni dve kopalnici, ena z wc jem, umivalnikom in tušem, druga z banjo in umivalnikom, v pritličju je tudi samostijen wc, poleg njega še utility. V tem nadstropju so lahko 3 spalnice ali pa dve z odprtim osrednjim prostorom. Iz vhodnega dela je po stopnicah dostop v dnevni del oziroma šesto nadstropje. Zgornej, to je šesto nadstropje v izmeri 41,50 m2 je odprto in obsega kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo. Tu je tudi prekrasna terasa s še lepšim razgledom v izmeri 7,9 m2, zelo odprta in tudi intimna hkrati. V pritličju je skupna kolesarnica in pa lastniška shramba v velikosti 1,5 m2.

Lokacija je izjemno dobra, centralna z vso potrebno infrastrukturo blizu stanovanja. Do stanovanja je pripeljan domofon, optika, plin. Parkiranje je možno s parkirno dovolilnico  v peš coni ali  najem parkirnega mesta v javni parkirni garaži v neposredni bližini.

Stanovanje je praktično novogradnja, saj sta streha in zgornji etaži narejeni kompletno na novo. Celotna hiša je na novo sanirana, tako protipotresno, kot tudi inštalacijsko. V stavbi je izvedeno dvigalo do 5. nadstropja, popolnoma novo.

Ogrevanje je talno. V ceno niso vključeni finalni tlaki, keramika, sanitarna keramika, vrata, stikala in peč.

Kupec ne plača provizije agenciji.


Osnovni podatki

Transakcija: prodaja
Šifra: Atraktivno stanovanje
Vrsta objekta: stanovanje
Tip: štirisobno
Regija: Ljubljana
Lokacija: Stara Ljubljana
Področje podrobno: Center
Leto izgradnje: 1900
Leto prenove: 2021
Nadstropje: 6.
Velikost: 106,70 m²

Kontaktirajte nas

ARHIDEA podjetje za projektiranje, proizvodnjo in trgovino d.o.o.

Nataša Berčan