Črnuče Bežigrad

hiša samostojna

385.000,00 €


Opis oglasa

BREZ PROVIZIJE KUPCA !

Samostajno hiša na SONČNI LEGI v mirni okolici, na robu zazidljivega območja prodamo. Hiša ima glede na kvadraturo ZELO RACIONALNO RAZPOREDITEV prostorov. Tudi na parcelo je umeščena zelo optimalno, tako da omogoča dovolj prostora za parkiranje, kot tudi za vrt in pa kotiček za piknike. Ob hiši je izveden velik nadstrešek z lepo leseno pergolo na koncu.Na parceli je tudi zidana vrtna uta, ki je potrebna rekonstrukcije. 

Na vrtu je zgrajena vrtna "uta" , ki se jo lahko odstrani ali uredi.

Pri ogledu in /ali nakupu vam nudimo brezplačno SVETOVANJE ARHITEKTA z dolgoletnimi izkušnjami pri projektih adaptacij in notranje opreme.

Dokumentacija za hišo je urejena. 

Hiša je zelo svetla, tudi parcela leži na sončni legi, kjer je osvetljena breko celega dneva in kjer odlično uspeva zelenjava in sadje. Ulica mirna, sosedje prijetni. 

Blizu je tudi avtobusna postaja in ostala potrebna infrastruktura, hiša je lahko dostopna tudi z obvoznice.

Hiša je koncipirana tako, da se lahko uporablja kot dve samostojni enoti z skupno kletjo, z nekaj posega je možno  izvesti tudi tri enote. 

Hiša obsega tri nadstropja in sicer :

VISOKO PRITLIČJE : glavni bivalni del obsega prostorno dnevno sobo z balkonom, pob+vezana je z veliko kuhinjo in jedilnico. V tem nadstropju je še spalnica, kopalnica, vse skupaj povezano s hodnikom in stopniščem. 

NADSTROPJE : v njem je lahko v uporabi samostojno stanovanje , enako kot v pritličju ali pa se upprablja za spalni del, v katerem so tri velike spalnice, dve mejita na balkon,  prostorna kopalnica, hodnik in stopnišče.

POL KLET : v njej je v originalu garaža, kurilnica, shramba, hodnik, vinska klet oziroma hladna shramba pod stopniščem in v zemlji.

Kupec plača dpn v višini dva procenta od prodajne vsote.

 

 

 

 


Osnovni podatki

Transakcija: prodaja
Šifra: SAMOSTOJNA HIŠA
Vrsta objekta: hiša
Tip: samostojna
Regija: Ljubljana
Lokacija: Črnuče
Področje podrobno: Bežigrad
Leto izgradnje: 1966
Velikost: 201,00 m²
Parcela: 399,00 m²

Kontaktirajte nas

ARHIDEA podjetje za projektiranje, proizvodnjo in trgovino d.o.o.

Nataša Berčan