POSLOVNO - STANOVANJSKI OBJEKTI ZELENA ŠMARTINKA

Na voljo še zadnji POSLOVNI PROSTORI  in GARAŽNA HIŠA!

OPIS NEPREMIČNINE

Projekt ZELENA ŠMARTINKA je delo priznanih arhitektov Bevk Perović arhitekti. Stanovanjsko poslovna soseska se ponaša z izjemno dobro lokacijo ob Šmartinski cesti, ki omogoča hitre povezave s centrom mesta, dostopom na avtocestni ring. Nudi vso potrebno infrastrukturo, ki je potrebna za udobno urbano bivanje in prav tako poslovne dejavnosti. 
Soseska se nahaja v neposredni bližini BTC mesta, nasproti bencinskega servisa, restavracije CUBO, blizu vseh največjih prehrambenih trgovin, zdravstvenih ordinacij, davčne uprave, šol, vrtcev.

O OBJEKTU

Sosesko sestavlja STANOVANJSKI DEL in POSLOVNI DEL. Poslovni del zajema lokale v prtljičju (dupleks) in pa ločeno pisarniški del v višjih nadstropjih.

Sosesko sestavlja objekt v obliki V, ki je sestavljen iz vogalnega poslovnega stolpiča, A1b in pa dveh stanovanjskih lamel. A1a in A1c, ter večjega stanovanjskega objekta A2. Objekt V1 je zasnovan kot samostojni vila blok. V pritličju A objektov so poslovni prostori. Objekt obsega 7 nadstropij v višino in 3 kletne etaže s parkirnimi mesti, shrambami, skladišči  in ostalimi funkcionalnimi prostori.

Za objektom je zasnovan vrt z otroškim igriščem, parkom, sprehajalnimi potmi in zelenico.

STANOVANJA - PRODANO

V objektu je več različnih tipov in velikosti stanovanj, nekaj je tudi duplexov. Vsa imajo balkon, ložo ali pa teraso. Del stanovanj je zasnovan tako, da omogoča preureditev v stanovanje za funkcionalno ovirane osebe. 

Objekt A1 ( P+5+2T) : v njem je 79 stanovanj , poslovni vogalni del in pa lokali v pritličju
Objekt A2 ( P+5+2T): 28 stanovanj , poslovni program v pritličju in delno v prvem nadstropju
Objekt V1 (P+3+2T) : 16 stanovanj in tri stanovanja z ateljejem v pritličju, en atelje je v prvem nadstropju.

POSLOVNI PROSTORI

V vogalnem stolpiču A1b je 5 etaž poslovnih prostorov v velikosti cca 250 m2, zgornji dve nekoliko manjši, ena z teraso. V objektu A 1 a, b, c  je ob arkadnem hodniku ob Šmartinski ulici pet  poslovnh prostorov predvidenih za trgovine in lokale , ob Flajšmanovi ulici en lokal v pritličju in poslovna prostora v nadsropju. Manjša lokala ob Šmartinski ulici sta zasnovana v treh etažah s skladiščem in dostavo. Lokali bodo končani do 3. podaljšane faze, pisarne do 4. podaljšane. V kleti je možno parkiranje višjih vozil in  kombijev.  Objekt A2 ima javni program v pritličju in delno v prvem nadstropju. Pod arkadami so lokali, enako kot v objektu A1. V objektu V1 je tudi nekaj stanovanj z ateljeji in en samostojen atelje.

TEHNIČNE LASTNOSTI STANOVANJ

Vsa stanovanja so opremljena z enokrilnimi varnostnimi vhodnimi vrati z domofonom. Notranja vrata so enokrilna barvana lesena. V stanovanjih so izvedena francoska enokrilna in dvokrilna okna (PVC), zastekljena s termopanskim steklom in senčili. V vseh bivalnih prostorih je položen parket in talno gretje. V ložah, balkonih in terasah so tla iz keramike. 
Konstrukcija in predlene stene: Objekt je konstrukcijsko zasnovan v armiranem betonu. Predelne stene so večinoma suhomontažne, sanitarnem delu nameščene vodoodporne plošče, nosilne iz AB. 
Fasada in streha: Oboje zvedeno po najnovejših standardih. Toplotna izolacija fasade  je večji del izvedena z  kameno volno, finalni sloj pa glazirana opeka ali kontaktna fasada. Ograje so steklene, kombinirane s kovinsko podkonstrukcijo.  Streha je ravna, nepohodna. 
Sanitarni prostori: Stene sanitarnih prostorov so delno obložene s keramiko, delno barvane s pralno barvo. Tla sanitarnih prostorov so obložena s keramiko. 
Skupni prostori: Vhodna vrata objektov, notranja vrata hodnikov in stopnišč so izvedena iz kovinskih okvirjev. Stopniščna ograja je kovinska. Finalne tlaki skupnih prostorov so izvedeni s keramiko. Stene so slikopleskarsko obdelane. 
Ogrevanje: talno ogrevanje 
Hlajenje: Nekatera stanovanja imajo že vgrajeno klima napravo, drugje je možnost vgradnje split sistema.

Prenosi