BREZJE PRI GROSUPLJEM, SONČNI DVORI - Prodaja, Stanovanje Garsonjera

BREZJE PRI GROSUPLJEM, SONČNI DVORI - Prodaja, Stanovanje Garsonjera

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 37.94 m2

Vrsta: Stanovanje

Tip: Garsonjera

zgrajeno leta 2023

Nadstropje 2/3

 

Šifra:

Regija: LJ-okolica

Upravna enota: Grosuplje

Naselje: Brezje pri Grosupljem

EI: Ni podatka


Cena: 179.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine
37,94 m², garsonjera, zgrajena l. 2023, 2/3 nad., Prodamo prijetno, svetlo in prostorno garsonjer z odprtim pogledom na lokaciji Sončni dvori. Lokacija se ponaša z vso potrebno infrastrukturo v bližini, prodamo. Cena: 179.000,00 EUR

Dodaten opis

ŠE ZADNJA  STANOVANJA !

Garsonjera je locirana v 2. nadstropju objekta.

Obsega predprostor, kuhinjsko nišo z jedilnico in dnevnim prostorom, ki sta povezana s prostornim balkonom in kopalnico.

Predprostor 5,18 m², kopalnica 4,09 m², dnevni prostor z kuhinjo in jedilnico 22,74 m², loggia 4,23 m², balkon 1,69 m². 

Na izredno dobri lokaciji v Brezju pri Grosuplju, je zgrajen stanovanjski objekt z 31 stanovanji imenovan SONČNI DVOR. Umeščenost objekta SONČNI DVOR je zelo blizu večjih prehrambenih trgovin, šole, vrtcev, banke, pošte, LPP, restavracij, lokalov, zdravstvenega doma, itd.. Vsa potrebna infrastruktura z manj kot 5 minut vožnje ter hitrim dostopom do avto ceste.

Objekt SONČNI DVOR je zgrajen kot  skeletna gradnje, z upoštevanjem načel pasivne gradnje in učinkovite rabe. Etažnost objekta K+P+2N+M,  obsega 3 nadstropja, M  in 1 kletno etažo s 40 parkirnimi mesti ter shrambami. V sredini objekta je notranje dvigalo in stopnišče. V kletni etaži je za vsako posamezno parkirno mesto, možno narediti električno polnilnico za vozilo. Za objektom je  za zelenjeno otroško igrišče z lesenimi igrali in klopcami. Na parceli ob objektu  je  zunanje parkirišče z 32 parkirnimi mesti.

Na voljo so ostala samo še 3 stanovanja. 

OPREMLJENOST: vhodna protivlomna vrata s toplotno in zvočno izolacijo, domofon, troslojna zasteklitev oken (senčena z zunanjimi žaluzijami - Karter), reverzibilna toplotna črpalka (gretje /hlajenje in ogrevanje sanitarne vode - »zalogovnik«) voda/zrak (na elektriko). Zunanje enote bodo na strehi. Lokalno prezračevanje, pripadajoči sobni termostati, v spalnih prostorih hlajenje s stenskim konvektorjem, itd.

CENA: 179.000 € (z že vključenim 9,5% DDV)

Zunanje parkirno mesto JE zajeto v ceni.

Cena parkirnega mesta v garaži s shrambo: 25.000 € (z že vključenim 9,5% DDV). Nakup shrambe v velikosti 3m², je možen samo skupaj s parkirnim mestom in je vključena v ceno parkirnega mesta. 

Predviden prevzem stanovanj : april 2023

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE AGENCIJI


Kontakt

Prodajalec: Arhidea d.o.o.
Naslov: Linhartova cesta 13, 1000 Ljubljana
GSM: 041 750 555 - Nataša Berčan
Email: natasa.bercan@arhidea.si

Vaše povpraševanje