BREZJE PRI GROSUPLJEM - Prodaja, Stanovanje 2,5-sobno

BREZJE PRI GROSUPLJEM - Prodaja, Stanovanje 2,5-sobno

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 54.3 m2

Vrsta: Stanovanje

Tip: 2,5-sobno

zgrajeno leta 2023

Nadstropje 2/3

 

Šifra: 2,5 sobno

Regija: LJ-okolica

Upravna enota: Grosuplje

Naselje: Brezje pri Grosupljem

EI: Ni podatka


Cena: 210.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine
54,3 m², 2,5-sobno, zgrajeno l. 2023, 2/3 nad., Na zelo lepi in sončni lokaciji objekta Sončni dvori prodamo 2.5 sobno stanovanje s prostorno in izredno lepo teraso velikosti 8,5 m² z odprtim pogledom na JZ strani, prodamo. Cena: 210.000,00 EUR

Dodaten opis

ŠE ZADNJA  STANOVANJA !

2,5 sobno stanovanje je locirano v 2. nadstropju na JZ strani.

Obsega predprostor, kuhinjsko nišo z jedilnico in dnevnim prostorom, ki sta povezana s prostornim balkonom, kopalnico in majhnim kabinetom.

Na izredno dobri lokaciji v Brezju pri Grosuplju,je zgrajen  poslovno stanovanjski objekt z 31 stanovanji in enim poslovnim prostorom, imenovan SONČNI DVOR. Umeščenost objekta SONČNI DVOR, bo zelo blizu večjih prehrambenih trgovin, šole, vrtcev, banke, pošte, LPP, restavracij, lokalov, zdravstvenega doma, itd.. Vsa potrebna infrastruktura z manj kot 5 minut vožnje ter hitrim dostopom do avtocestnega ringa.

Objekt SONČNI DVOR je zgrajen kot  skeletna gradnje, z upoštevanjem načel pasivne gradnje in učinkovite rabe. Predvidena etažnost objekta K+P+2N+M,  obsega 3 nadstropja in 1 kletno etažo s 40 parkirnimi mesti ter shrambami. V sredini objekta je notranje dvigalo in stopnišče. V kletni etaži je za vsako posamezno parkirno mesto, možno narediti električno polnilnico za vozilo. Za objektom je  za zelenjeno otroško igrišče z lesenimi igrali in klopcami. Na parceli ob objektu  je  zunanje parkirišče z 32 parkirnimi mesti.

Na voljo so ostala samo še 3 stanovanja. 

OPREMLJENOST: vhodna protivlomna vrata s toplotno in zvočno izolacijo, domofon, troslojna zasteklitev oken (senčena z zunanjimi žaluzijami - Karter), reverzibilna toplotna črpalka (gretje /hlajenje in ogrevanje sanitarne vode - »zalogovnik«) voda/zrak (na elektriko). Zunanje enote bodo na strehi. Lokalno prezračevanje, pripadajoči sobni termostati, v spalnih prostorih hlajenje s stenskim konvektorjem, itd.

CENA: 210.000 € (z že vključenim 9,5% DDV)

Parkirno mesto ni zajeto v ceno.

Cena zunanjega parkirnega mesta: 13.000 € (z že vključenim 9,5% DDV).

Cena parkirnega mesta v garaži s shrambo: 25.000 € (z že vključenim 9,5% DDV). Nakup shrambe v velikosti 3m², je možen samo skupaj s parkirnim mestom in je vključena v ceno parkirnega mesta.

Predviden prevzem stanovanj : april 2023

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE AGENCIJI !


Kontakt

Prodajalec: Arhidea d.o.o.
Naslov: Linhartova cesta 13, 1000 Ljubljana
GSM: 041 750 555 - Nataša Berčan
Email: natasa.bercan@arhidea.si

Vaše povpraševanje