4 enote v 2 dvostanovanjskih objektih v vasi Polica - Grosuplje

4 enote v 2 dvostanovanjskih objektih v vasi Polica - Grosuplje

Čudovit pogled na zeleno dolino

Dvostanovanjski dvojčki s prekrasnim razgledom

V bližini Grosuplja - v vasi Polica, s hitrim dostopom do AC priključka in le 10 minut vožnje do centra Grosuplja, se je pričela gradnja, čudovitih 2 dvostanovanjskih objektov s 4 enotami. Objekta sta umeščena na lokaciji, ki nudi razgled na bližnje hribe, zasebnost, mir in naravo.

V vasi je tudi osnovna šola, organiziran prevoz učencev, čeprav je le 20 minut hoje do šole. 

Vsa ostala potrebna infrastruktura, se nahaja v občini Grosuplje.

Objekti so zgrajeni iz leseno skeletne gradnje in učinkovite rabe energije, ki omogoči doseči najvišjih energijski razred. 

Na voljo sta 2x2 enoti v objektu A in B. Enote se nekoliko razlikujejo po kvadraturi: Pritlična enota (A in B): 119,3 m². Pritlični enoti v objektu A in B, bo pripadalo cca. 200m² zemljišča. Enota v 1. nadstropju (A in B): 124,5 m².

Vsaka enota ima dve parkirni mesti -  ob objektu.

OPREMLJENOST STANOVANJSKIH ENOT

Vse stanovanjske enote so opremljene enako.

Talne obloge - v stanovanjih so v mokrih prostorih po tleh položene porcela in gres plošče srednjega formata (sanitarije, kuhinje, terase, balkoni, loggie), po bivalnih in spalnih prostorih pa vinil v izgledu imitacije lesa.

Pleskanje - stene in stropovi v stanovanjih so oblečene v mavčno kartonske plošče in pleskane z belo barvo.

Tehnična oprema - domofon, reverzibilna toplotna črpalka (gretje /hlajenje in ogrevanje sanitarne vode - »zalogovnik«) voda/zrak (na elektriko), lokalno prezračevanje, pripadajoči sobni termostati, v spalnih prostorih hlajenje s stenskim konvektorjem.

WC in kopalnica - viseča školjka z desko - »soft« zapiranje, podometni kotliček z dvojno WC tipko nizka tuš kad, zaprta s steklom ali kabina, s termostatsko baterijo in naglavno prho brez kopalniškega bloka, umivalnika, omaric, ogledala, inštalacija zaključena s kotnimi ventili.

Svetila in el. oprema - hodnik, sobe, kopalnica - vgrajena stropna LED svetila vtičnice in stikala po vseh prostorih, kuhinja/dnevni prostor brez visečega lestenca/plafonjere, puščeno za namestitev žarnice, v shrambi vtičnica, stikalo, puščeno za namestitev žarnice.

Notranja vrata/ vhodna vrata/ okna - okna in balkonska vrata stanovanj bodo PVC, s 3-slojno zasteklitvijo, senčena z zunanjimi žaluzijami Krater. PVC profili so predvideno barvani po RAL, zunaj siva kovinska, znotraj bela. Pragovi pri balkonskih vratih niso višji od 2 cm. Notranja vrata so suhomontažna, lesena, predvideno barvana belo polmat. Vhodna vrata v stanovanja so protivlomna, z zvočno in toplotno izolacijo. Vrata so brez pragov.

Zunanja ureditev: 
Pohodne in povozne površine ob objektih so tlakovane z betonskimi ploščami in/ali asfaltirane. Ob objektih so parkirna mesta za stanovalce. Okolica je nasuta z zemljino in začetno zatravljena. Zasaditev okrasnih grmovnic in/ali dreves ni predvideno.

Komunalna opremljenost:

Na obravnavanem območju ni druge javne infrastrukture razen elektrike in telekomunikacijskega omrežja, zato je priklop na zasebni vodovod (Bistrina), priklop je na MKČN in odvodnjavanje prečiščenih odpadnih vod in meteornih vod (iz povoznih površin očiščenih z lovilcem olj) v ponikovalnico / zadrževalnik. Parcele imajo zagotovljeno oskrbo z vodo (zasebni vodovod Bistrina), priključek na električno omrežje, dostop do javne ceste prek zasebne (služnost) ter odvajanje fekalne vode v malo komunalno čistilno napravo ter odvajanje meteorne vode v ponikovalno polje ob objektu.

Elektrika:
Postavljena so prostostoječe kabelske elektro omarice, s po 2 merilni mesti, za vsak objekt svoja, in sicer s priključno močjo 28 kW, 2 x 14 kW (2x(3x20A). NN priključni kablovod je izveden podzemno z zemeljskim kablom preseka Al 4 x 70 + 1,5 mm2. Predhodno je bila izvedena tudi dogradnja obstoječega kabelskega jaška KJ1 do obstoječega kabelskega jaška KJ2. Priključni NN podzemni vod je zaščiten s PC cevjo premera 110 mm oz. bo obbetoniran, saj poteka pod povoznimi površinami in se križa z drugo infrastrukturo.

Vodovod:
Objeki so priklopljeni na zasebno vodovodno omrežje Polica – Gradišče skladno s pogoji upravljalca in skladno z vodnim dovoljenjem izdanim za navedeni zasebni vodovod. Vsaka stanovanjska enota ima lastno merilno mesto z nameščenim vodomerom.

Kanalizacija:
Na lokaciji ni javnega kanalizacijskega omrežja, zato so za objekte nameščena MČN primerne kapacitete in moči.

Telekomunikacije:

V vsako stanovanjske enote so nameščeni TK vodi. Priklop na TK omrežje investitor ne ureja.

Predviden zaključek gradnje: 2024.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

Za dodatna vprašanja ali ogled smo na voljo.

 

Kontakt

Prodajalec: Arhidea d.o.o.
Naslov: Linhartova cesta 13, 1000 Ljubljana
GSM: 041 750 555 - Nataša Berčan
Email: natasa.bercan@arhidea.si