Novogradnja Samova, Bežigrad

Novogradnja Samova, Bežigrad

Stanovanjski kompleks ob Podmilščakovi ulici v Ljubljani

LOKACIJA: na lokaciji Bežigrad, eni od najprestižnejših lokacij Ljubljane s poslovno gradnjo, prav tako je predvidenih precej novih stanovanjski kapacitet.

Lokacija je torej izjemno zanimiva tako za stanovanjsko, kot tudi za poslovno gradnjo. Ravno prav je odmaknjena od strogega centra mesta, praktično peš razdalja do strogega centra mesta in mestnega parka Tivoli, blizu elitne gimnazije Bežigrad in mednarodne srednje šole Danila Kumar. V bližini je vsa potrebna infrastruktura, kot so trgovine in ostale servisne dejavnosti. Lokacija je smiselno gledano zaključek novonastale Parmove ulice in pa bližina prav tako predvidene novonastale pozidave na lokaciji Plečnikovega stadiona, kjer je predviden hotel, stanovanja in poslovno – trgovska dejavnost. Lokacija se nahaja tudi blizu izhoda na avtocestni ring.

Nahaja se v mirni okolici stanovanjskih hiš, ravno prav odmaknjen od glavnih cest, da zagotavlja mir. Orientacija objekta je pretežno V-Z, zelene površine in terase so predvidene na Z strani.

Za dodatna vprašanja ali ogled smo na voljo.

 

Kontakt

Prodajalec: Arhidea d.o.o.
Naslov: Linhartova cesta 13, 1000 Ljubljana
GSM: 041 750 555 - Nataša Berčan
Email: natasa.bercan@arhidea.si