LJ. BEŽIGRAD, ŽIDANOV KVART - Prodaja, Stanovanje 3-sobno

LJ. BEŽIGRAD, ŽIDANOV KVART - Prodaja, Stanovanje 3-sobno

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 68.88 m2

Vrsta: Stanovanje

Tip: 3-sobno

zgrajeno leta 2025

Nadstropje 3/4

 

Šifra:

Regija: LJ-mesto

Upravna enota: Lj. Bežigrad

Naselje: Lj. Bežigrad

EI:


Cena: 350.601,48 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine
68,88 m², 3-sobno, zgrajeno l. 2025, 3/4 nad., NOVOGRADNJA : 3 sobno stanovanje H20 na lokaciji Bežigrad. Soseska imenovana "Židanov kvart" je locirana blizu centra mesta, na lokaciji z vso potrebno infrastrukturo za ugodno mestno bivanje, ter odlično povezavo na Ac ring, prodamo. Cena: 350.601,48 EUR

Dodaten opis

ODLIČNO LOKACIJO in prijetno bivanje vam ponuja novogradnja stanovanj v soseski  "Židanov kvart "

Na odlični in zelo prijetni lokaciji za Bežigradom, le streljaj od mesta smo pričeli s prodajo stanovanj v novem naselju štirih nižjih stanovanjskih objektov s skupno 105 stanovanji. 

Tro sobno stanovanje H20, v tretjem nadstropju objekta H je svetlo in racionalno razporejeno. V dnevnem prostoru ima dve loži in okno, kar omogoča dobro osvetlitev bivalnega dela. Orientirano je na JZ .

Stanovanje meri 68,88 m²

Notranja površina stanovanja je 58,58 m².

Obsega: 

predprostor 4,19 m², 

kopalnico 4,83 m², 

bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico 28,05 m²

spalnico 12,89 m²

sobo 8,62 m², 

ložo I  4,93 m² 

ložo I  0,79 m² 

shrambo v kleti 4,58 m².

( tloris in pozicija  je v pdf filu ! ) 

V bližini je vsa potrebna infrastruktura, LPP postajališče, bicikelj postaja, par minut vožnje do AC obroča  in pa 20 minut hoje do Centra mesta. 

Stanovanju pripada 1 parkirno mesto v garaži.

Predvidoma bodo stanovanja vseljiva spomladi 2025.

Cena vključuje parkirno mesto in ddv. 

Kupec NE plača provizije agenciji !

Opis projekta :

ETAŽNOST: Objekti F, G in H obsegajo dve kleti, pritličje, štiri nadstropja in terasno etažo (2K + P + 4+ T). Objekt E je za eno etažo nižji (2K + P + 3+ T).

PARKIRNI REŽIM: Pod vsemi objekti in prostorom med njimi sta urejeni dve parkirni etaži s parkirnimi mesti in shrambnimi boksi, ter prostori za tehniko. Garaže imajo uvoz z Ulice bratov Židan.

ZASNOVA OBJEKTOV: Posamezni objekti so zasnovani okoli komunikacijskega jedra (stopnišče + dvigalo). Objekti so oblikovana skladno z veljavnimi pravilniki. Stanovanja imajo prostorno in svetlo zasnovo, ki je znotraj nosilnih sten fleksibilna. V stanovanjih so urejene pametne instalacije. Objekti so zasnovani skoraj nič energijsko (B1), prezračevanje je urejeno z rekuperacijo. V dveh kletnih etažah se nahaja 263 parkirnih mest. V kletnih prostorih so urejeni tehnični prostori in shrambe.

ZUNANJA UREDITEV: Na nivoju terena so urejeni utrjeni dostopi do vhodov, zelenice, osrednja ploščad med objekti, ter dve otroški igrišči. Območje je ozelenjeno z drevjem. Na delu proti obstoječemu objektu Lesnina je predviden gostinski vrt, s stopniščem povezan z atrijem, ki bo nastal med novim in starom objektom.

OPREMA OBJEKTOV: Objekti so uvrščeni v višji srednji razred izvedbe glede na kakovost vgrajenih materialov in opreme. Fasada je pretežno kontaktna, toplotnoizolativna, tankoslojna. Stavbno pohištvo na skupnih delih (hodniki) je v aluminijastih okvirjih. Okna so senčena z zunanjimi žaluzijami. Bivalni prostori so obloženi s parketi, mokri prostori (kopalnica) pa s keramiko. Vhodna vrata v stranovanja so protivlomna. V stanovanjih je vgrajen centralni nadzorni sitem (pametne instalacije).

TEHNIČNI OPIS

MERITVE: Vsako stanovanje ima zagotovljeno neodvisne meritve porabe elektrike, toplote in vode.

OGREVANJE: Objekti so priključeni na javni toplovod. Stanovanja imajo talno gretje.

PREZRAČEVANJE in HLAJENJE: Stanovanja imajo vgrajene lokalne rekuperatorje in pripravljeno predinstalacijo za namestitev klimatske naprave.

ELEKTRO INSTALACIJE: Vsako stanovanje ima svojo meritev električne energije, na katero je vezana tudi vtičnica v shrambi. V stanovanjih so predvidene razdelilne omarice. Vsem uporabnikom je omogočen priklop na telekomunikacijsko omrežje. Kontrola dostopa je preko domofona. Do zapolnitve kapacitet je možna izvedba napajanja (počasnega polnjenja) električnih avtomobilov v kleti. Svetilke v hodnikih in stopniščih imajo senzorski vklop.

PAMETNE INSTALACIJE: V stanovanja so instalirane pametne instalacije (Entia), s katerimi je možno nadzirati oz. krmiliti: temperaturo, zunanje žaluzije, osvetljavo in prezračevanje.

PRIKLJUČNA KOMUNALNA INFRASTRUKTURA: Zagotovljena je vsa javna infrastruktura, potrebna za oskrbo večstanovanjskih objektov.

GRADBENA KONSTRUKCIJA: Objekti so masivne armirano betonske zgradbe z armirano betonskimi medetažnimi ploščami, stenami in stopnišči.

STREHA: Streha je izvedena delno kot ravna pohodna, toplotno izolirana streha, delno v naklonu, skladno z zahtevami prostorskega akta.

FASADA: Fasada objekta je izvedena kot kontaktna fasada s tankim, lokalno pigmentiranim zaključnim slojem in vizualnimi poudarki. Fasada je toplotno izolirana po celotnem obodu po veljavnih standardih.

OKNA: Okna stanovanj, vrata lož in teras so PVC izvedbe s toplotnoizolativno zasteklitvijo. Senčena so z zunanjimi žaluzijami. Stavbno pohištvo skupnih prostorov je aluminijasto.

PREDELNE STENE: Predelne stene v stanovanjih so iz mavčno kartonskih plošč, slikane belo. Predelne stene med shrambami v kleti so izvedene v penjenem betonu.

VHODNA VRATA V STANOVANJA: Vrata s hodnikov v stanovanja so protipožarna, protihrupna in protivlomna, višine 210 cm.

NOTRANJA VRATA: Notranja vrata v stanovanjih so suhomontažna, z leseno osnovo, bela, višine 240 cm.

TLAKI: Tlaki v stanovanjskem delu so plavajoči tlaki na zvočno izoliranih estrihih. Hodniki in kopalnice so finalno obložene s keramiko, bivalni prostori pa z gotovim hrastovim parketom, ki je finalno oljen, z nizkostensko obrobo/letvijo. 

VARNOST: Dostop v klet je zaprt s hitrimi garažnimi vrati na motorni pogon, s kontrolo pristopa. Vse ograje lož in teras so izvedene z mlečnim varnostnim steklom.


Dodatni dokumenti


Kontakt

Prodajalec: Arhidea d.o.o.
Naslov: Linhartova cesta 13, 1000 Ljubljana
GSM: 041 750 555 - Nataša Berčan,univ. dipl. inž. arhitekture
Email: natasa.bercan@arhidea.si

Vaše povpraševanje